Avéro Achmea autoverzekering

Avéro Achmea is een onderdeel van de Achmea groep. Achmea is een bekende financiele dienstverlener en zelfs marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Avéro Achmea kun je niet alleen terecht voor je autoverzekering, maar ook voor zorgverzekering, rechtsbijstand en nog veel meer. Avéro Achmea staat bekend om de scherpe autopremie prijzen.

Avero achmea autoverzekering

Voordelen van een Avéro Achmea autoverzekering

✅ Scherpe prijzen
✅ Direct de Goedkoopste en beste Autovezekering vinden via onze Vergelijker
✅ Onafhankelijke adviseurs
✅ No-claim kortingen die kunnen oplopen tot wel 75%
✅ Bij totaal verlies of diefstal ontavng je 3 jaar lang de nieuw- of aanschafwaarde
✅ Uitstekende service en hulp bij schade

Onafhankelijke adviseurs

Avéro Achmea werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Een groot voordeel daarvan is dat hij ook de verzekeringen van andere verzekeraars kent. De adviseur is dus niet werkzaam voor Avéro Achmea, en kan je dus onafhankelijk advies geven. Als een andere verzekeraar beter bij jouw situatie past, dan zal de adviseur dat eerlijk zeggen. Met een onafhankelijke adviseur krijg je eerlijk advies afgestemd op je persoonlijke situatie. Een groot voordeel als je het ons vraagt.

Avéro Achmea autoverzekeringen vergelijken met andere autoverzekeraars

Wil je prijzen, kortingen, scores en risico niveau’s van andere verzekeraars vergelijken met Avéro/Achmea? Dat kan via onze autoverzekeringen vergelijker. Vul je gegevens in en je ziet direct verschillende verzekeraars die bij jou passen!

Avéro Achmea autoverzekering afsluiten

Via onze vergelijker kun je de beste en goedkoopste Avéro Achmea autoverzekering afsluiten binnen 2 minuten. Opties om erbij te nemen zijn pechhulp, no-claim beschermer of een inzittenden verzekering. Een autoverzekering afsluiten kan online en kan direct doorgevoerd worden, zodat je direct de weg op kan.

Klantenservice Avéro Achmea

In de eerste instantie is uw adviseur uw eerste aanspreekpunt om contact mee op te nemen. Gaat het om een schadegeval? Een schadegeval kan 24/7 online gemeld worden. Gaat het om een spoedgeval? Dan is Avéro Achmea te bereiken via het telefoonnummer: 058 297 7123.

Soorten autoverzekeringen van Avéro Achmea

  WA WA Beperkt Casco WA Casco
Schade aan anderen (WA)
Ruitschade
Diefstal en inbraak
Brand, storm en natuur
Aanrijding en vandalisme

Benieuwd wat de beste en goedkoopste autoverzekering voor jou is? Bekijk autoverzekeringen van Avéro Achmea en nog velen anderen in onze vergelijker.