ANWB Lid worden bij pech, hoe zit dat?

ANWB pechhulp

De grootste pechhulp service van Nederland is de wegenwacht® bij de ANWB. Inmiddels telt het meer dan 4 miljoen leden. De ANWB is een vereniging, en geen bedrijf, het heeft dus geen winstoogmerk. Wil je je ook aansluiten bij de ANWB wegenwacht? Direct ANWB lid worden tijdens pech? Dat is zeker mogelijk, profiteer nu van 15% korting!

Anwb lid worden bij pech
Anwb lid worden bij pech?

ANWB Pechhulp service

Wanneer je lid van de ANWB bent heb je recht op de wegenwacht service. Als je onderweg pech hebt, is er binnen een half uur iemand om je te helpen. Deze service is zelfs in het buitenland af te sluiten. Een leenauto is ook een optie bij deze service.
Voor de pechhulp betaal je een vast bedrag per jaar voor, het maakt niet uit hoe vaak je pech krijgt. Het enige wat je moet betalen na pech is de eventuele onderdelen voor de reparatie aan je auto. Ook het wegslepen van je auto kan wat extra kosten.

Wegenwacht service

De wegenwacht service is wat anders dan de pechhulp service. Bij de pechhulp service wordt je auto vaak weggesleept en maakt de garage je auto. De wegenwacht service probeert je weer direct op weg te helpen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een pakket af te sluiten. Ga voor meer informatie naar de site van de ANWB.

Pech? Maar geen lid van de ANWB?

Ook wanneer je geen lid bent van de ANWB, kun je ze inschakelen wanneer je met pech langs de weg staat. Uiteraard zitten hier kosten aan verbonden. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten, betaal je maandelijks een vast bedrag.
Bij pechhulp zonder abonnement betaal je op het moment dat je pechhulp krijgt. Dit leidt vaak tot onverwachts hogere kosten. Daarnaast is voorrijden en wegslepen bij het abonnement inbegrepen, dus wanneer je geen abonnement hebt, betaal je daar ook nog eens voor.

Lid worden van de ANWB tijdens pech?

Het is mogelijk om lid te worden van de ANWB tijdens pech. Langs de weg moet je dan eenmalig een bedrag betalen. Dat bedrag hangt er vanaf welk pakket je neemt. Een internationaal pakket is natuurlijk duurder dan een pakket voor alleen in Nederland. Daarnaast heb je verschillende opties binnen de pakketten. Het duurste pakket biedt zelfs hotelservice wanneer je pech hebt. Kijk voor meer informatie of om direct je abonnement af te sluiten op ANWB.nl

Recente berichten

Plaats een reactie