Allianz Direct Review | Klantervaringen

Allianz Direct Review

Hoeveel sterren zou jij Allianz Direct geven? Laat onderaan deze pagina een review achter! Van plan om een Allianz Direct autoverzekering af te sluiten maar nog niet helemaal zeker? Op deze pagina vindt je informatie en klantervaringen over autoverzekeringen van Allianz Direct. Wij zijn een geheel onafhankelijk bedrijf en zijn geen onderdeel van Allianz Direct. Op deze website worden alleen onafhankelijke en objectieve reviews geplaatst.

Nog op zoek naar een autoverzekering? Ga dan naar onze autoverzekeringen vergelijker, en vindt de beste en goedkoopste autoverzekering binnen 2 minuten!

85% beveelt Allianz Direct aan

Volgens beoordelingen door klanten van Independer scoort Allianz Direct gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde cijfer uit 23197 reviews.

De eerlijkste Allianz Direct Reviews en klantervaringen

Laat je review over Allianz Direct hieronder achter. Zo geven we waardevolle informatie aan mensen die op zoek zijn naar een autoverzekering. Wij helpen mensen met de juiste keuze maken.

  • Waardevolle originele reviews
  • Echte ervaringen met Allianz Direct
  • Een goed beeld krijgen van de verzekering die je af wilt sluiten
  • Deel je eigen Allianz Direct ervaring met ons

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Vindt hem via onze vergelijker

Heb je al ervaring met een Allianz Direct autoverzekering? Beoordeel zelf en help andere mensen!

3 gedachten over “Allianz Direct Review | Klantervaringen”

  1. Al een aantal jaar klant van Allianz Direct. Niet alleen bij mijn autoverzekering, maar ook bij andere verzekeringen. Ik heb storm schade gehad in oktober 2019, dakpannen van mijn huis waren op de auto gekomen. Binnen enkele weken was alles geregeld. Ik ben zeer tevreden met Allianz..

    Beantwoorden
  2. Ik heb 3 autoverzekeringen afgesloten bij Allianz, daardoor krijg ik korting op me premie. Ik ben zeer tevreden over de prijs en over de afhandeling bij klachten. Het enige minpuntje is dat ze af en toe niet zo snel reageren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie